Men det var ju fan...

...så jävla trögt det är


Barfota

I förrgår gick jag barfota längs sandstranden medan Malte jagade vågorna. Vi gick runt sjön och det var mysigt och fint och varmt och skönt. Och långt.

Igår gick vi kvällsprommisen tillsammans med 5 månader gamla vorstehn Sixten - han var betydligt tuffare än Malte och sprang lååångt från husse och resten av sällskapet. Malte stannade till halvvägs, men hakade därefter på. Dock kom Malte på varenda inkallning. Han är såååå duktig. Tidigare på dagen hade vi lekt med sofitsen Gibson och så klart studsbollen Brasse. Gibson och Brass fann varandra i den eviga kampen kring vem som ägde rätten att rida vem (dominans). Malte lade sig ner och gnagde på pinnar. Heh.

I morse gick morgonprommisen till Mariehems centrum och därefter en bit på stigarna längs sjön. Och Maltemannen var så himla duktig, för fast han var lös gick han fot när vi mötte en annan vovve (tror det var en tollare, de är sååå snygga). Känns skönt att se att vår alldeles egna träning gett resultat! *klappar mig själv på axeln* Senare tog han dessutom sina första simtag i sjön, och det såg så skönt ut att även jag hade lust att haka på.

Och jag är så glad och så nöjd att jag har en Malte. Han gör mitt liv så rikt, så rikt. <3

Förresten fick jag mess från Ullis Daniel igår, han hade äntligen lagt upp Maltebilder på sin sida. De är grymt coola och rätt galna, jag kan varmt rekommendera er
en titt!

Nu på morgonen har jag dessutom kokat hjortronsylt - det är ju som ingen sport när man har syltsocker! Och huslig som fasen känner man sig också.

Så! Nu ska jag rensa det sista innan vi ska fara å handla inför grillningen ikväll.

Mulinupp!

Förmiddag

Det ser ut som om det kan vara en smula varmare ute nu.

Att göra idag:

Promenera Malte
Äta frukost
Plocka ihop disken
Hämta lådor från förrådet
Sortera
Skriva lite på både uppgift och novell

Jag tycker egentligen det är rätt trist att skriva upp vad man ska göra, i alla fall i listform, men fan, jag får det nog inte gjort annars.
Karaktär - thy name is Elin.

Så, dags att ta tag i det hele då! Ut med Malte är ju som inga problem, det gör jag ju varje dag ändå- Men jag ville skriva upp det så ingen tror att jag struntar i honom.

Klart slut varulvstjut

Lite allmänt tjat aka dagens i-landsproblem

Lite sol utomhus, hör och häpna! Blå himmel skymtar. Och varför sitter jag då inne? Jo, för jag ska - MÅSTE - rensa i sovrummet. Inatt sov jag i soffan då jag hade lagt all rentvätt på sängen och inte orkade ta bort den på kvällen. Inte så smart kan jag säga så här i efterhand. Man sover inte så bra i en soffa. Och man känner sig inte sådär jättefräsch dagen efter. Heh. Och inte fasiken har kvartersvärden varit här heller! *surar*

Bristen på sömn har gjort att jag dagen till ära känner mig bakis. Hade ju varit bättre om det faktiskt kom sig av en blöt kväll och inte av soff-sovning. Har i alla fall varit ute på promme med A. och Brasse, det var skönt. Nu funderar jag på att gå ut och kasta boll med lurvot, det är ju roligare än att rensa sovrum, liksom. Och DEFINITVIT mycket roligare än att diska! Fast det är ju dumt att dra ut Maltesen nu direkt, han ligger ju så skönt på mina fötter och grymtar lite ibland.

*suckar och kastar ett öga mot sovrummet*

Nåja. Är väl bara att ta tag i saken...Supersnygga...

...bilder från i påskas. Fredrik Rydehäll är det som plåtat lurvot så man liksom faktiskt ser hur snygg han är! Stort tack för att jag fått dessa bilder, Fredrik!

Och eftersom det är så många bilder läggerjag in dem i miniformat så man må klicka på dem för att de ska bli stora. Förövrigt förtjänar dessa stiliga foton att synas i större format :)

(Och... visst är han lite lik en, ehm, dingo?!?)Här är jag och Jenny och Malte på väg från grillningen


Jenny och MalteDingon Malte

Sådärja! En hel drööööös med bilder bidde det!

Ha't gött

Elin o Malte

Bilder

Måhända är jag dålig på att uppdatera, men när jag väl gör det så blir det ordentligt gjort! Här kommer några Maltebilder:Myser i solen......upptäcker mig. Snyggis!I skogen idag

Suddigt men... Favvobollen bredvid sig i tryggt förvarHeeeela Malte med sitt nya fina halsband. Som jag väl borde ha tagit av då han var lös. Nåja.


Så! Väl mött till nästa gång!

Ack ve, ack ve

Snö! Hagel! Minusgrader! Uppätna skor! Jämmer och elände!

Dock - med tanke på att jag jobbat så mycket den sista tiden så kommer jag få en inkomst i slutet av juni. Vilken lättnad.
Här händer annars inte så mycket. Jag har hoppat av sista kursen -motivationen finns inte. Alls. Så jag tänkte jag skulle ta och göra några uppgifter från tidigare kurser som jag liksom struntat i tidigare. Finaste Linda kom helt oförhappandes med ett nytt halsband till lurvot, ett vinrött/rött med små ben på. Malteman blir nämligen svart i pälsen av "halvstrypshalsbandet" med en liten kedja på, som jag hade innan, vilket vi hade diskuterat tidigare. Så nu hoppas vi på att det gråa försvinner! Dessutom blev Maltesen toksnygg i det nya halsbandet, även det halvstryp (usch, det låter ruskigt läskigt det ordet, halvstryp, hua).

Iiih, kom på att jag måste hoppa in i duschen så inte kvartersvärden får sig en överraskning när han kommer hit för att fixa med avloppet under vasken, de har lunch nu och han lär väl dyka upp efter den.

Jag ska fota lite bilder på lurvot och lägga upp också. Snart, snart. Nu: Dusch!

Pidelipom

Fullt upp

Skriver inte så mycket då jag har jobbat dygnspass hela veckan sedan jag kom hem, samt har ytterligare en krävande, lätt värdelös, kurs att gå på. Planen att strunta i den funkade inte då Det Stora Samvetet trädde in. Så nu sitter jag med skägget i brevlådan i alla fall. Nåja.

Malte mår bra, han gjorde sitt första dopp i Nydalasjön idag (men först efter att jag klättrat upp på en sten ute i vattnet samt kastat ut en pinne som muta). Efter ett jättelikt jumbohopp från min sittsten hamnade han i vattnet och stelnade till alldeles. Hihi, lillemannen. Sen gick han med stooooora kantiga rörelser tillbaka till stenen för att försöka ta sig upp på den, istället för att gå till strandkanten en halv meter därifrån. Stenen visade sig omöjlig att bestiga dock, så jag fick locka in honom till stranden. Han såg inte överförtjust ut. Hihihi. Nåja. Nu ska vi strax iväg och jobba igen *pustar*.

På återseende!