Attans!

Varför så lat, Elin?

Vavavavavavavava?

För övrigt:
Euskefeurat. U gotta lååv  'em.
Sådana underbara låtar som "Säg haver ni hört", "Littorin Humpa" och "Spela Creedence". Och dessa låtar har sådana underbara rader som  "0 flickans moder hon grät av skam, när sorgebudet nådde fram, 0 han Oliver blev desperat, för att dottern hade blivit moderat, en sån tragedi" (Säg haver ni hört)
Helt plötsligt slogs jag av Den Stora Tröttheten så jag orkar inte skriva ner de andra textexmplaren jag tänkte på. Nåja. Bäst av alla är ändå "tankar på nattgammal is". Och "hem till altersbruk". Och "Till Elias". Och... Och... *fortsätter rapa låtar i sömnen"
Ah.På jobbet...

...står tiden still. Ja, själva livet tar paus.

Utanför pulserar en hel värld. Jag står innanför ett fönster med dubbla glas och ser på.
Eoner av tid passerar, hela världar skapas, föds, lär sig gå, blir tonåringar, vuxna, gamla och dör. Årstider kommer och går. Efter en evighet som fått Gud Fader Själv att gråna släpps jag motvilligt därifrån. Ovant kisande mot ljuset stapplar jag ut i friheten.

Och i morgon är det heldag. Mutta herra jumala.

Uppdatering:

Kom på att jag inte ska klaga. Alls. Jag har ju jobb, till skillnad från många andra i dessa tider.

20090415

Ja nu har det varit påsk också. Attans så tiden rusar!

I påsk var jag hemma hos mamma och pappa och träffade gravida syster med sambo, kusin samt kusinmamma. Det hela var en mycket trevlig tillställning, även om jag kanske drack ett glas vin för mycket på påskaftonen. Nåja.

Nu har jag mindre panik för helt plötsligt har jag insett att jag har labb om nio dagar och prövning om tjugotvå dagar. Nu brinner det i knutarna! Men jag hoppas jag klarar det, för jag är så less så less på att bara... Spendera en massa tid utan att det ger något resultat. Jag vill bara in på en utbildning så det blir nåt av mig snart! Bara så det HÄNDER nåt i livet, och inte är sån stiltje! Nej jag vill bli klar och börja jobba "på riktigt". Jag längtar till det. Rejält. Det har jag nog aldrig gjort förut. Förr har jag alltid velat leva ganska laid back och slappa och flänga runt och... Ja. Men det lessnar man på också.
Nu vill jag jobba. Jobba och tjäna pengar. Kunna ha semester och kanske faktiskt kunna spara pengar till någonting. Och det dessutom på ett jobb som känns meningsfullt.

Håhåjaja. Malte hälsar med en nospuss. ^^

ÄH

Det är helt ok. Det kommer aldrig mer att bli sommar, det kommer att snöa för evigt amen. Men det är helt ok. Jag har accepterat det.

                 

 

Mamma

Igår fyllde min mamma år. Min mamma är världens bästa mamma. På riktigt. Och jag sjöng inte ens i telefonen utan var trött och less och ville bara fara hem och få kramas och äta tårta. Men men. Kommer hem till påsk istället.

Finaste mamma, hoppas du fick en jättefin födelsedag! Jag tänker på dig och saknar dig.

All kärlek