Ah!

Färdig med uppsatsen! Härligt härligt, skönt att vara ute i så god tid! Praktiskt också, på det här sättet spar jag en massa sömn då jag inte behöver gå och lägga mig innan dagens föreläsning och seminarium.




















Eller?

Kommentarer
Postat av: N

Härligt att vara klar i god tid!
Din blogg är bra :)!

Postat av: Elin

N: Åh, man tackar! :)

Jag märker nu när jag läser igenom mitt lilla inlägg att ironin kanske inte var så tydlig (eller var den det?)som det kändes när jag skrev. Jag var nämligen oerhört sen med uppsatsen då inlämning är idag klockan tretton coh vi har seminarium och föreläsning fram till tolv, hehe.

Postat av: Marge_II

Grattis!

Jag vet hur skön den känslan är! Särskild när man seeegat lite. Undrar varför man gör det, segar alltså, jobbet ligger ju över en hela tiden tills det är klart.

2007-01-22 @ 12:01:20
URL: http://blickt.blogspot.com/
Postat av: Torparfrun

Du var alltså klar mer än en timme före inlämning! Fantastiskt...jag skulle antagligen ha skrivit det sista just när de ryckte det ur händerna på mej. Nja men i tid är ju bra!
Jag såg tiden för inlägget nu.. Mer än sju timmar före alltså :)) och vem behöver sova, du klarar dej ju utmärkt ösregnsnätter och vedstaplingsnätter. ;-)

Postat av: Elin

Marge_II: Tack! Ja, alltså JISSES vilken lättnad! Vet inte heller varför man seeegar så... Men NÄSTA gång, då..!

Torparfrun: Jamen, jag må erkänna att det var länge sedan jag var klar så tidigt med en inläming, jag är nästan riktigt stolt! ;) Nej, sömn är för amatörer, höhö.
Och jag säger till dig som till Marge_II: Men NÄSTA gång, DÅ..!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback