-

Ni som har explorer, ser ni min "header"-bild? Alltså den som ligger överst på sidan, där rubriken står? Fotot på Sylarna?

vavavavavavavavavavavavavavava???

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Howdie granne! Svaret på din fråga för min del är nej. Jag ser inga Sylar. Bara vitt.Har du hållit ställningarna här på gården i sommar medan jag varit borta? Eller är det någon som har lämnat tvättstugan ostädad, kört rally på gångvägen eller (förskräckliga tanke) rastat sin hund på innergården?! Uppdatering! Uppdatering! Uppdatering! Någon skyldig? =)/Kajsa

2008-08-07 @ 23:55:19
Postat av: söstra

Hej syster! Japp, jag kan se din bild på Sylarna=)

Vilka fina bilder på jycken din du tagit!

Min vovve har inte så kul med sina öron för tillfället,hoppas verkligen att det blir bättre snart.

Ha en jätte bra helg gumman!!!Hälsningar från syster o kompany=)

2008-08-08 @ 12:29:10
Postat av: Elin

Kajsa: Men hallå och välkommen tillbaka till "verkligheten" ;)

Givetvis har jag och Malteman hållit ställningarna hemma på tunet! Iaf de gånger vi varit hemma, har jobbat som fasen nu i sommar. Blö. Fast det HAR faktiskt varit en del rallykörande och (ve och fasa) rastning av hundar på innergården. Ibland om nätterna är det faktiskt en konstig tjej som är ute och kissar sin hund bland björkarna, innan läggdags, men jag har inte listat ut vem månde det kan vara ännu ;).Nu har jag iaf fixat så bilden syns, eller snarare så har blogg.se gjort det då jag inte hittade felet i koden själv, såklart. Men vad har man inte kundtjänst till?Nu ska jag jobba vidare, sitter och tjuvbloggar på arbetstid jag hehe...Vi ses!Söstra: Jomen så bra att det funkar, jag fick lov att maila kunservice om hjälp :)

Mm, det är fina bilder på min Malteman, men jag måste börja ändra Maltes position ibland, det blir ju lite enahanda när det alltid är samma sak på bilderna. Heh.

Hoppas det blivit bättre med Miroöronen och att det gick bra hos veterinären!

Och att det går bra med fyttpackande och plugg :)Nu ska jag återgå till jobbet. Kanske ska slå på TV:n eller nåt. Hehe. Lyx. Men så jobbar jag ju ända tills i morgon kl. 16. Från klockan 14 idag. Då FÅR man kolla TV på kvällen. Så det så.Puss och kram!

2008-08-09 @ 20:56:25
Postat av: vania nilsson

Ohhh nu kom det en hel massa bilder och jag ser ju att det har blivit en stor o ståtlig herre. Dagen är räddad när man får titta på bilderna. Alice (katten ) har nu nedkommit med fyra små dunbollar så här i huset har vi nu mera bäbisar. O det håller Wilma sysselsatt en hel del. Ha det bra nu o ge Maltesen en jätte kram från oss alla i Tvärålund. Vania

2008-08-10 @ 17:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback